2014 listopadový běh

Za všechno může letošní teplé listopadové počasí. Hraje nám pěkně do noty a tak moje ambice jsou na špičce snažení. Zdá se, že i Tessy je podobného názoru, protože veškeré tréninky a akce si vyloženě užívá a o to víc mě to nabíjí. Appia, je bohužel opět trochu na vedlejší koleji, ale snažím se to s ní dohánět, alespoň v trénincích.

Agility :
Tréninky s Jitkou 2x týdně (1x Ratenice / 1xDobřejovice) přináší ovoce. V Ratenicích mívám obě holky a Appia konečně, už má všechny překážky, jen teď doladit spolupráci. Bohužel srovnávám, protože Tessy si běhů užívá a jsme hodně sehrané. U Appie mi to zatím chybí.
17.11.2014 – 35.halové Dvojzkoušky + 1, farma Heroutice, Neveklov – Tessy – zk LA 2
Tyhle zkoušky neměly chybu. Takle Tessy neběhala za celou sezonu. Po štěněcí přestávce opravdu všechny tři běhy na plné pecky a v konkurenci 20 LA 2 si celkem vyběhala 3.místo, i když jsme 2x doběhly za VD a 1x za D, ale v dobrém umístění. Všechny tři běhy dokončili pouze 3 týmy. Nečekala jsem umístění na bedně, a tak na vyhlášení Tessy chyběla. Śkoda, že nám končí sezona a bude zimní pauza. Tessy už bude mít příští rok 7 let a tak pravděpodobně rok 2015 bude náš poslední naplno a pak uvidíme, jestli půjdeme do veteránu, nebo budeme běhat jen tak pro radost.
Neveklov-2014-17Neveklov-2014-29

Obedience :
Naše trenérka Kristýna, začala chodit do práce a tak tréninků hodně ubylo a během listopadu jsme byly jen na jednom. Začínáme se pohybovat v mrtvém bodě.
8.11.2014 Dogland, Kladno – Appia – Intenzivní trénink s Lucii Stemmerovou
Appia překvapila a jako vždy mi to dala vypít až do dna. Chtěla jsem řešit čuchání na place, ukázala mi, že když chce bude mít 100% oční kontakt a nic na zemi ji nezajímá. Dále náš problém s cizí činkou. Cizí a ještě k tomu olízanou jiným psem prostě do držky nevezme, je přece dáma estét. Na sobotním tréninku, přinesla všechny, i když byly olízané jiným psem těsně před tím,než ji měla donést. Závěr : 😀 – má mě na salámu. To je také hlavní důvod, proč když plánuji závody, jdu raději s Tessy. Nicméně trénink jsme si moc užily, počasí nám vyšlo a domů jsme si přinesly od Lucky pár cenných rad.

DogDancing :
Bohužel jsem si dala málo tréninků, protože jsem se původně chtěla zaměřit v Petku hlavně na OB, takže taky trochu zbrzděno, zato si trénink vyzkoušela i Tessy a zdá se, že to s ní bude brnkačka.
Profi Focení :
13.11.2014 Ratenice s fotografkou Michaelou Rubášovou – Tessy a Appia
Fotila se hlavně Tessy v běhu a v postoji. Na závěr se dělala fotka obou holek – na fotky jsem hodně zvědavá a moc se těším. Zatím jedna z mých foteček.
ratenice-13112-2014-7

Radostná událost :
To nejlepší na závěr. 18.11.2014 v deset hodin večer se naše smečka se rozrostla o jednoho prcka. Tentokrát lidského a narodil se dceři Janě Součkové.
Jonas-19112014-1

 

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.