2013 Akce srpen

24.8.2013
Česká národní výstava psů Mladá Boleslav – kruh 27
Tahle výstava byla jedna z nejdivnějších, co jsem kdy zažila. Asi proto, že poprvé jsem vystavovala jen Appia Amorevita a Tessy (Antonie Barunidlo) zůstala tentokrát v přepravce. Obě holky jsou už ve třídě OTEVŘENÁ a tak nepovažuju za nutné, aby si konkurovaly, když jsou jako přes kopírák,  jen Appia je o něco menší. Zatímco s Tessy si předvedení užíváme,  Appia předvádění zrovna nemá ráda a tak udržet ji v klidu není jednoduché.
Před začátkem výstavy jsem se snažila Appii motivovat, aby se soustředila a přitom jsem propásla předvedení našeho mlaďocha Hajánka z Majklovy zahrady, kvůli kterému jsme se vlastně na výstavu přihlásili :).


celé FotoAlbum zde

Od 9.8.2013 –  do 18.8.2013 hlidáme štěně českého strakatého psa.
K naší smečce se na pár dní připojil BRUNO ze Zlatého lankastru (Orin), protože panička musela odjed na služební cestu. Bruno je vlastně náš příbuzný, jak ze strany holek (potomek Albínky Barunidlo), tak ze strany HaJanka, kde Janek Červený muškát, HaJankův táta, je dědeček Bruna (Orina).
Vyzkoušeli jsme si, jak funguje smečka, když se do ní přidá neznáme štěně. Prostě funguje, oni si to mezi sebou srovnají. 🙂
No a protože stále fotíme, zjistila jsem, že po weekendu mám víc jak 1000 fotek. Malá ochutnávka je zde :


Trochu větší ochutnávka zde :
http://www.zonerama.com/Link/Album/142656

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.